520 de olteni și-au început anul cu amenzi. 76 de șoferi au rămas pietoni

Nu mai puțin de 520 de olteni și-au început noul an cu ,,stângul,, trebuind să scoată din buzunare circa 200.000 lei după ce polițiștii i-au depistat încălcând legislația.

În minivacanța din perioada Anului Nou, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au desfășurat activități specifice pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, prevenirea accidentelor rutiere şi depistarea conducătorilor auto care nu respectă normele privind circulația pe drumurile publice. Și nu puțini au fost oltenii care s-au ales cu amenzi.

,,În această perioadă, poliţiştii au intervenit la peste 400 de solicitări, dintre acestea 325 fiind sesizate prin Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112. În cadrul activităţilor desfăşurate au fost aplicate 520 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 200.000 de lei. Pentru neregulile constatate la regimul rutier, ca măsură complementară, polițiștii au reținut 76 de permise de conducere, dintre acestea 59 au fost reținute pentru depășirea vitezei legale cu mai mult de 50 de km/h, 6 pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, iar 11 pentru alte abateri la regimul rutier. De asemenea, au fost reținute 10 certificate de înmatriculare pentru conducerea unor autovehicule având defecțiuni tehnice sau pentru neîndeplinirea unor obligații legale, fiind constatate și 14 infracțiuni la regimul siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.,, anunță IPJ Olt.

Oamenii legii atrag atenția că activitățile vor continua și în perioada următoare pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică.de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list