Eroii zilei: Șefii Posturilor de Poliție Pârșcoveni și Șopârlița au SALVAT o femeie dintr-un incendiu

Un incendiu a cuprins noaptea trecută casa unei femei din comuna Pârșcoveni, focul fiind propagat de la o anexă gospodărească în care s-a produs un scurtcircuit. Viața femeii a fost salvată de intervenția eroică a doi oameni ai legii, care nu au stat pe gânduri înainte de a se arunca în flăcări.

Ei sunt Simion Cosmin, șeful Postului de Poliție Pîrșcoveni și Nițu Gabriel, șeful Postului de Poliție Șopîrlița, din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Bobicești. Iar noaptea trecută au fost eroi, salvând viața unei femei.

Cei doi oameni ai legii au observat, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe strada Potcoava Mică, din comuna Pîrșcoveni, că la o locuință a izbucnit un incendiu, observându-se flăcări la nivelul camerelor și acoperișului.

,,Polițiștii au intervenit imediat, fără ezitare și au pătruns în curtea imobilului, iar mai apoi în în locuința cuprinsă de flăcări, de unde au evacuat o femeie, proprietara locuinței, în vârstă de 62 de ani, care se afla într-una dintre camere. După ce s-au asigurat că în locuință nu se mai aflau și alte persoane, au anunțat și solicitat, prin serviciul de urgență 112, intervenția pompierilor și a unui echipaj de ambulanță. Întrucât în interiorul camerei de unde a izbucnit incendiul se aflau 3 butelii cu GPL, polițiștii au procedat la asigurarea perimetrului și îndepărtarea persoanelor care se aflau la fața locului. La scurt timp, una dintre butelii a explodat, însă, datorită intervenției prompte a polițiștilor, nu au existat victime omenești.,, declară Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Femeia a primit îngrijiri medicale de la echipajul de ambulanță SMURD și a refuzat internarea în spital. DETALII:

VIDEO/ Incendiu la o casă și o anexă în Pârșcoveni. Pompierii au acționat patru ore | Realitatea Oltului



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list