Urmărire prin Slatina: un șofer băut și fără permis a fugit de oamenii legii după ce a produs un accident

Cu o amendă de peste 4000 de lei și cu dosar penal s-a ales un șofer slătinean după ce i-a alergat pe oamenii legii aseară pe mai multe străzi din municipiu. Acesta acroșase o mașină, avea permisul suspendat și băuse.

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Slatina au urmărit aseară, 4 martie, în jurul orei 19:40, un autoturism  pe mai multe străzi din municipiu, după ce șoferul nu a oprit la semnalul oamenilor legii pe strada Toamnei. În cele din urmă, șoferul a fost oprit.

,,Pe strada Armoniei, autoturismul a fost blocat în trafic, iar conducătorul auto a coborât din autoturism și a încercat să se sustragă, fiind prins și imobilizat de către polițiști. În urma legitimării, acesta a fost identificat ca fiind un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din municipiul Slatina. Întrucât emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat testarea cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat. Totodată, polițiștii au mai stabilit faptul că acesta ar fi acroșat un autoturism pe strada Armoniei, iar în urma evenimentului nu au rezultat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale,, declară Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Bărbatul s-a ales cu amendă și dosar penal. ,,Pentru abaterile săvârșite, bărbatul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 4.125 de lei, iar pe numele acestuia polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.,, mai transmite reprezentantul poliției oltene.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list