„Târg de mărțișoare” la GPP 7 Slatina. Primăvara, vestită cu veselie și îndemânare

O atmosferă specială, de celebrare a primăverii, dar și a copilăriei, a fost ieri la Grădinița cu Program Prelungit nr.7 Slatina. Prin intermediul „Târgului de mărțișoare", copii, dascăli, părinți, bunici și prieteni s-au bucurat să vestească anotimpul reînnoirii și să-și ofere un cadou tradițional, dar și timp petrecut împreună.

Cu toţii primim sau dăruim mărţişoare în luna martie, însă cel mai special pentru o mamă sau bunică rămâne mărțișorul oferit cu iubire de către copii, meșteșugit cu mânuțele lor. Iar micuții Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 7 Slatina, Corp A și Corp B le-au răsfățat ieri, 7 martie, pe cele dragi cu obiecte hand-made, create sub îndrumarea cadrelor didactice. În cadrul „Târgului de mărțișoare", mărțișoarele și felicitările au fost valorificate, preșcolarii învățând astfel o lecție financiară valoroasă. Implicarea copiilor în acest proiect educativ are ca scop învățarea noțiunilor de educație financiară prin valorizarea muncii încă de la cele mai fragede vârste.

Într-o atmosferă de veselie și entuziasm, copiii s-au bucurat alături de părinţi, bunici și prieteni de minunatele simboluri ale primăverii, fiind încântaţi să-și prezinte micile opere de artă. Iar expoziția a fost una impresionantă. Cu  voință și entuziasm, cadrele didactice din unitatea preșcolară slătineană, condusă de director Ana-Maria Grigore, s-au implicat să le insufle copiilor dragostea de tradiții, să le valorifice abilitățile practice și să le ofere amintiri alături de cele maid ragi ființe din viața lor.

 

Profesorii pentru învățământul preșcolar din cele două corpuri ale GPP7 sunt: Mihalache Gabriela, Brezoi Mihaela, Ceaușene Andreea, Chirițescu Adina, Constantinescu Ana, Crîngureanu Mihaela, Donea Tecuceanu Gina, Drăguț Simona, Duțulescu Marinela, Florescu Maria, Gordună Carla, Iagăru Maria, Marinescu Irina, Neacșu Maria, Nedeloiu Georgiana, Oporanu Aurora, Popescu Camelia, Preda Elena, Roșu Loredana, Saioc Luiza, Tomescu Ioana.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list