Primăria Slatina a demarat curățenia de primăvară de la… Prefectură

Administrația slătineană a demarat astăzi curățenia de primăvară. Ca în fiecare an, timp de o lună de zile se vor spăla străzile și trotuarele, se vor vopsi pomii și se vor completa spațiile verzi cu zeci de mii de flori multicolore. Vor fi abordate cu această ocazie și zonele nesalubrizate din municipiu care se află în administrarea unor instituții sau persoane fizice. Muncitorii au luat cu asalt zona Prefecturii pentru a o igieniza.

Curățenia de primăvară la Slatina a demarat astăzi sub directa supraveghere a primarului Slatinei, Emil Moț. Acțiunea a început din zona centrală și a vizat, după numeroasele aspecte sesizate de mass-media, și spațiul din administrarea Prefecturii. Primarul Slatine se așteaptă pentru acest demers și la o… amendă.

Zeci de angajați de la firma de salubrizare și de la firma din subordinea primăriei care administrează spațiile verzi, înarmați cu lopeți, mături sau cu furtunul cisternelor au luat cu asalt zona centrală a municipiului și a Prefecturii.

Curățenia de primăvară în municipiu se estimează a dura aproximativ o lună și are drept scop îndepărtarea efectelor iernii și , ca în fiecare an în această perioadă, îmbunătățirea imaginii Slatinei. Acțiunea va fi monitorizată personal de primarul Slatinei și cei doi viceprimari.

Autoritățile le solicită cetățenilor să răspundă solicitărilor celor angrenați în această acțiune și să nu-și parcheze mașinile astfel încât să-i încurce în demersurile lor

Mae parte din spațiile verzi ale municipiului au fost amenajate încă din toamnă atunci când au fost plantați zeci de mii de bulbi de narcise, zambile, lalele, dar și panseluțe, flori care, în scurt timp, vor îmbrăca municipiu în frumoase straie multicolore și-i vor bucura pe localnici cu mireasma lor.

 



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list