Meteorologii anunță o săptămână cu vânt, ploi și chiar ninsori

De vreme specifică lunii martie vom avea parte în această săptămână, spun meteorologii, cu vânt, ploi și chiar ninsori. Nuclee depresionare vor traversa România în următoarele 4 zile.

Vremea din următoarele zile va fi urâtă ca aspect, dar binefăcătoare din punct de vedere pluviometric, cu cantități de precipitații estimate să se acumuleze până în ziua de joi. Dacă de astăzi, 11 martie, până mâine dimineață ANM anunță intensificări de vânt în cea mai mare parte a țării, cu viteze în general de 45…55 km/h, pentru intervalul 12 martie, ora 05 – 13 martie, ora 10 a emis o atenționare de ploi valabilă la nivelul întregii țări.

,, În intervalul menționat, vor fi precipitații moderate cantitativ în jumătatea de est a țării, unde și vântul va avea intensificări, cu rafale în general de 45…55 km/h. Cantitățile de apă vor fi de 15…20 l/mp și izolat peste 25 l/mp,, atenționează Administrația Națională de Meteorologie.

Potrivit meteorologilor,  în regiunile montane vor predomina ninsorile și vor contura un nou episod de iarnă inclusiv în regiunile depresionare, mai ales în zilele de miercuri-joi.de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list