Discuții cu cetățenii din zona Bazei Dobrescu, purtate de primarul Emil Moț și președintele Oprescu

Primăria Slatina se află în plin proces de transformare a ruinei fostului ștrand din cartierul Progresul într-un spațiu de agrement modern. Reabilitarea fostei baze sportive Dumitru Dobrescu va aduce în municipiu un SkatePark, amfiteatru în aer liber și zone de joacă, de citit, fitness și altele, inaugurarea urmând a fi făcută în această vară prin organizarea celui mai mare concurs de skateboarding din Europa pe pista de 3600mp. Astăzi, primarul Emil Moț și președintele CJ Olt Marius Oprescu au vizitat șantierul și au stat de vorbă cu localnicii din zonă.

VIDEO/ Cel mai mare concurs european de skateboarding, la Slatina. Baza Dobrescu, inaugurată în mai-iunie pe terenul fostului strand Progresul | Realitatea Oltului

Baza de Agrement Dumitru Dobrescu din Slatina, cunoscută drept Ștrandul din Progresul, se află în plin proces de reabilitare, primăria estimând inaugurarea în mai-iunie. Valoarea proiectului prin care pe vechiul ștrand va fi construită o zonă de agrement modernă, se ridică la peste 24 de milioane de lei. Cum zona este un șantier, iar investiția va aduce schimbări în cartier, astăzi primarul municipiului Slatina, Emil Moț, însoțit de președintele CJ Olt Marius Oprescu și specialiști ai administrației locale au efectuat o vizită în zonă.

,,Împreună cu președintele Consiliului Județean Olt și reprezentanții din cadrul direcțiilor Primăriei municipiului Slatina, am verificat lucrările din cadrul proiectului "Baza Sportivă Dumitru Dobrescu", situată în cartierul Progresul.  De asemenea, am purtat discuții constructive cu reprezentanții asociațiilor de proprietari, pentru a identifica și soluționa doleanțele cetățenilor din zona respectivă.  Vă asigur de un singur aspect: propunerile dumneavoastră sunt motorul dezvoltării durabile a municipiului Slatina! ˮ, transmite edilul Emil Moț.

Proiectul noului loc de agrement presupune construirea pe locul fostului ștand a unui skatepark, urmând a mai fi realizate: alei, spațiu verde, parcări, amfiteatru în aer liber, spații de joacă pentru copii, spațiu pentru joc de șah, fântână arteziană, spațiu pentru citit în aer liber, spațiu pentru fitness, construire grup sanitar, construire chioșc tip ciupercă. Fosta bază sportive se întindea pe o suprafață  de 17386 mp.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list