Tractorist depistat mort de beat, fără permis și cu remorca neînmatriculată

Un bărbat din comuna Urzica s-a ales cu dosar penal chiar în ultima zi a anului 2023, pentru trei infracțiuni la regimul rutier

În ultima zi a anului trecut, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat pe numele unui bărbat în vârstă de 48 de ani, din Urzica.

,,În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie, iar remorca pe care o tracta figura ca fiind neînmatriculată/ neînregistrată. Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 1,34 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească, în vederea prelevării mostrelor biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.,, declară Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list