Crima din Piatra-Olt: Concubinii s-au certat pe alcool. Femeia, lovită cu muchia și coada securii în cap, umăr, coaste

În urma raportului medico-legal, cercetării și activității investigative, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt anunță faptul că victima crimei de aseară din orașul Piatra-Olt a decedat în urma a numeroase lovituri tăietoare și care au produs fracturi la cap, umăr și cutia toracică. Cearta celor doi concubini a pornit de la faptul că femeia băuse mai mult.

Crimă la Piatra-Olt: Și-a UCIS partenera de viață cu securea | Realitatea Oltului

Astăzi, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt vor solicita judecătorului de drepturi şi libertăţi arestarea preventivă a bărbatului din Piatra-Olt acuzat de omor, pentru o durată de 30 zile. Acesta se află reținut în Arestul IPJ Olt. Anchetatorii au stabilit cum s-a derulat fapta:

,,În cursul zilei de 09.01.2024, lucrătorii de poliţie din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, au efectuat cercetarea la faţa locului şi activităţi investigative, urmare unui apel către Poliţia oraş Piatra-Olt, cu privire la faptul că, la data de 09.01.2024, în jurul orei 20:30, pe fondul consumului de alcool şi a unui conflict spontan generat de faptul că victima C. I.(42 ani) a consumat mai mult alcool decât concubinul său, inculpatul F. A.–V.(34 ani), acesta i-a aplicat multiple lovituri cu o secure, respectiv cu muchia, cât şi cu coada, provocându-i victimei leziuni care la scurt timp au condus la decesul acesteia.,, arată Parchetul d epe lângă Tribunalul Olt.

Potrivit Serviciului Județean de Medicină Legală Olt,  „Victima C. I. prezintă următoarele leziuni traumatice: multiple plăgi tăiate, plagă tăiată-despicată cu dimensiunile cuprinse între 1,5 – 9 cm, multiple dungi echimotice, multiple zone echimozate, multiple mărci traumatice, de formă pătrată/dreptunghiulară, fractură humerus stâng,  deformarea anormală a cutiei toracice, sub rezerva autopsiei medico- legale rezultând că moartea acesteia a fost violentă şi s-a datorat cu cea mai mare probabilitate hemoragiei interne, consecinţa unui politraumatism, leziunile traumatice multiple care s-au constatat cu ocazia examinării s-au putut produce prin lovire repetată cu corp dur tăietor/despicător, moartea putând data din 09.01.2024."



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list