Plângere penală pe numele prefectului de Olt pentru hărțuire

Atacurile susținute ale celui presupus a fi candidatul PNL la funcția de primar al Slatinei la adresa edilului municipiului, Emil Moț, a depășit limita suportabilității după ce a început să-i hărțuiască soția și copiii. Pentru a pune capăt situației, primarul Slatinei a declarat că a apelat la instituțiile statului, depunând plângere penală împotriva candidatului PNL, actualul prefect de Olt. Moț îi cere acestuia să nu-i mai hărțuiască familia, iar pentru a câștiga voturile slătinenilor să vină în fața lor cu proiecte și soluții.

Reprezentantul Guvernului în Olt s-a ales cu o plângere penală pentru hărțuire. Primarul Slatinei a declarat aseară, în cadrul unei emisiuni la postul local de televiziune, că a apelat la autorități pentru că, după ce a fost atacat și bălăcărit pe rețelele de socializare de către cel care vrea să candideze la fotoliul de primar al municipiului, acesta a început să-i terorizeze familie. Emil Moț a pus la dispoziția moderatorului mai multe înregistrări în care fiul mijlociu al edilului îi cerea să vină să-i ia de la bunici pentru că este o mașină străină în fața casei bunicilor, unde se afla alături de mama sa.

Primarul a pus la dispoziția moderatorului și o serie de imagini de pe camera de supraveghere a locuinței socrilor săi de la Slătioara în care se vede cum prefectul aflat într-o mașină de lux dă mai multe ture în jurul curții și, în cele din urmă, se oprește în fața porții, o deschide și filmează.

,,Mâine, poimâine, acest specimen intră peste mine în casă se așază la masă cu mine și soția și îi cere să-i pună și o farfurie"  a declarat edilul.

Acesta a susținut că nu are nimic împotrivă să candideze la funcția dorită, dar îi cere să vină în fața cetățenilor pentru a le câștiga voturile cu proiecte și soluții pentru slătineni.



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list