Investiție de 2,75 milioane dolari la Alro Slatina, într-un cuptor de tratament termic prin care se reduc emisiile de CO2

„Deși depunem în continuare eforturi semnificative pentru a depăși provocările mediului economic internațional, rămânem concentrați asupra obiectivelor noastre pe termen lung și continuăm să investim în tehnologie de ultimă generație. Noul echipament, furnizat de SECO/WARWICK, va sprijini programul nostru de maximizare a valorii produselor pe care le fabricăm și ne va permite să satisfacem și mai bine cerințele clienților noștri. În același timp, noua tehnologie va susține angajamentul nostru de a reduce amprenta ecologică a Companiei",a declarat Gheorghe DOBRA, Director General al ALRO.

Implementarea noii investiții va permite ALRO să optimizeze procesul de tratament termic (îmbătrânire artificială) la care sunt supuse produsele din aluminiu, prin creșterea eficienței și prin controlul mai precis al temperaturii și al altor parametri critici, ceea ce va conduce la o producție mai performantă de aluminiu cu valoare adăugată ridicată, de calitate superioară.



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list