Trei motive pentru care să îţi procuri skechers de damă

Încălţămintea comodă şi practică deţine astăzi un loc fruntaş în preferinţele doamnelor. Piaţa de specialitate vine cu o ofertă foarte generoasă de încălţăminte sportivă, creatorii acordând o foarte mare atenţie design-ului acestora. Fie că eşti o persoană pasionată de sport, fie că preferi să îţi concepi outfit-uri urbane comode şi funcţionale, o pereche de skechers va reprezenta întotdeauna o alegere inspirată.

Fii în tendinţe, purtând o pereche de skechers!

Noile tendinţe acordă o mare importanţă încălţămintei sport, astfel că a alege să porţi o pereche de skechers îţi garantează un look modern şi actual. Gama larga de skechers pentru femei îţi va oferi oportunitatea de a descoperi modele în tendinţe, un design surprinzător şi modern, culori energice şi accesorizări spectaculoase, tocmai pentru ca tu îţi concepi outfit-uri pline de stil şi personalitate.

Simte-te confortabil pe durata întregii zile!

Noile tehnologii aplicate în procesele de fabricare a încălţămintei sport, aduc un plus de confort şi funcţionalitate oricărei noi perechi de skechers scoasă la rampă. Texturi de cea mai bună calitate care permit o bună ventilaţie la nivelul piciorului, tălpi care asigură stabilitate şi cresc forţa de tracţiune, o greutate totală redusă a pantofului, precum şi sistemele de închidere practice, fac din orice pereche de skechers cea mai comodă, practică şi funcţională încălţăminte, tu simţindu-te bine, indiferent cât de mult ai sta în picioare şi câte drumuri ai avea de făcut.

Versatilitate şi stil, cu perechea de skechers potrivită!

Poate că unul dintre cele mai importante aspecte de care vei ţine cont atunci când îţi procuri o pereche de skechers, este cel al design-ului. Noile tendinţe acordă formei, culorii şi accesorizării încălţămintei sport, o mare importanţă, fapt ilustrat de design-ul oricărei perechi. Datorită varietăţii de modele şi abordări oferite de gama de pantofi dama, tu ai posibilitatea de a alege perechea de skechers care se va potrivi cel mai bine stilului tău.

Pentru un outfit urban-casual, poţi adopta skechers coloraţi în nuanţe tonice, prevăzuţi cu talpă în forme surprinzătoare şi cu sisteme de închidere inovative. Se vor potrivi cu o pereche de blugi şi un tricou imprimat, cu o salopetă, cu pantalonii scurţi purtaţi cu o cămaşă largă, cu o rochie tip cămaşă sau cu un sarafan. Vor cadra foarte bine cu jachetele din piele, precum şi cu un sacou lejer. Dacă adopţi o cromatică neutră, te poţi bucura de perechea ta de skechers, chiar şi atunci când mergi la birou.

Creează-ţi un look office, purtând o pereche de pantaloni drepţi din stofă, o maletă şi un sacou, cărora le vei adăuga skechers negri şi un rucsac din piele. O abordare effortless se va potrivi întotdeauna cu o pereche de skechers, aceştia creând o imagine foarte surprinzătoare, împreună cu o fustă vaporoasă şi o jachetă scurtă din piele. De asemenea, îi poţi combina cu o pereche de pantaloni largi din mătase şi un top provocator, peste care adaugi o jachetă din blugi. Combinaţia îndrăzneaţă dintre materialele şi croielile diferite, vor conferi look-ului tău o amprentă originală şi unică.

O ţinută sport nu va fi completă fără încălţămintea potrivită, astfel că alături de un trening sau de perechea de leggings, încălţămintea skechers va reprezenta cea mai potrivită alternativă. Vei accesoriza totul cu o şapcă, un rucsac sport şi cu mănuşile sport de protecţie.



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list