Crescătorii de cai din Izvoarele și Vâlcele, invitați la concurs

Crescătorii celor mai frumoși și puternici cai din zona Izvoarele- Vâlcele sunt așteptați să-și etaleze cabalinele la un concurs local organizat de cele două administrații locale. Întrecerea ecvestră se va desfășura pe islazul comunei Izvoarele.

Caii sunt animale frumoase și nobile pe care oamenii le iubesc și cu care se mândresc în comunitate. Crescătorii de cabaline din zona Izvoarele- Vâlcele nu fac excepție și le vor etala în cadrul unui eveniment local ce va fi totodată și un concurs.

Ediția a III-a a Concursului local de cai, organizat de primăriile celor două comune pe 28 aprilie, va aduce pe islazul din localitatea Izvoarele cai care vor concura pentru titlurile de cea mai frumoasă cabalină și cea mai puternică. Nu vor fi uitați nici caii de statură mică, cele mai frumoase exemplare de ponei având categorie specială de concurs.

Nu este pentru prima dată în acest an în care crescătorii de cai din zonă au posibilitatea de a se mândri cu animalele din gospodărie, cabalinele concurând și de Bobotează, la evenimentul Botezul Animalelor, în cadrul căruia au mai fost premiate și alte animale: cel mai frumos cârd de oi, cea mai frumoasă ovină, cea mai frumoasă bovină.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list