Noi dotări pentru jandarmii olteni, printr-un proiect româno-bulgar implementat de CJ Olt

Jandarmii olteni sunt beneficiarii unei noi investiții realizate de către Consiliul Județean Olt printr-un proiect româno-bulgari. Prin același proiect, IJJ Olt a mai fost dotat până acum cu trei ATV-uri, iar ISU Olt cu un Ford Ranger și o autoutilitară.

O investiție de peste 400 de mii Euro în infrastructura de urgență a județului nostru este făcută de către Consiliul Județean Olt, prin Proiectul "Investiţii comune în domeniul situaţiilor de urgenţă pentru Consiliul Județean Olt şi Primăria Dolna Mitropolia", finanțat în cadrul Programului INTERREG V A România-Bulgaria. Noile dotări au ajuns de data aceasta la IJJ Olt.
,,Inspectoratul de Jandarmi Olt a fost dotat recent cu trei autoturisme Duster, grație unui proiect implementat de către Consiliul Județean Olt. Au fost, astfel, achiziționate, în cadrul acestui obiectiv, pe lângă cele trei Dustere și trei ATV-uri pentru IJJ Olt, dar și un Ford Ranger și o autoutilitară pentru Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt.
Contribuția acestor echipamente va întări capacitatea noastră de a asigura ordinea și siguranța publică în județ și se alătură altor investiții pe care CJ Olt le-a realizat, atât din bugetul propriu, cât mai ales din atragerea fondurilor europene, pentru îmbunătățirea bazei operaționale și creșterea capacității de intervenție în județul Olt.,, transmite administrația județeană.


de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list