Primarul Emil Moț: Sprijinim anul acesta mai multe categorii sociale pentru a marca cu bucurie spiritul sărbătorilor

Slătinenii cu venituri mici- pensionari, beneficiari de indemnizații speciale și persoane cu handicap vor primi și în acest an cu ocazia Crăciunului un mic ajutor de la primărie. Tichetele sociale vor fi primite la domiciliu, de la poștași. Anul acesta, valoarea tichetelor a crescut și se acordă mai multor categorii de persoane.

Primăria Municipiului Slatina derulează în această perioadă cel de-al 15-lea sezon de acordare de TICHETE SOCIALE care vor fi distribuite cu ocazia Sfintelor Sărbători de Crăciun. Primarul Emil Moț anunță modificări aduse programului.
,,Din decembrie 2016, Primăria Slatina implementează cu succes un program dedicat comunității noastre, oferind tichete sociale de sărbători cu ocazia Crăciunului și Paștelui. Anul acesta, suntem încântați să aducem schimbări pozitive în cadrul acestui program, pentru a sprijini mai multe categorii sociale și pentru a marca cu bucurie spiritul sărbătorilor.
Modificări recente (Crăciun 2023):
Valoarea tichetelor a crescut la 150 lei/persoană/sărbătoare;
Noi categorii sociale adăugate: persoane cu handicap mediu, beneficiari de indemnizații conform legilor speciale, cu venituri nete cumulate de cel mult 1200 lei/lună. 
Tichetele pot fi folosite pentru achiziționarea de produse alimentare, articole de curățenie, igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, precum și pentru articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.,, declară edilul municipiului Slatina.
Emil Moț îi asigură pe slătineni că administrația municipală se va implica în continuare în această inițiativă, având în vedere nevoile comunității.


de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list