Un rănit în accidentul dintre Strejești și Grădinari a MURIT, unul dintre șoferi era BĂUT și DROGAT

Aseară, 25 decembrie, în jurul orei 21:00, pe Drumul Național 64, între comunele Strejești și Grădinari a avut loc un accident rutier soldat cu șapte victime. Unul dintre răniți a decedat. Testarea șoferului mai tânăr a indicat atât consumul de alcool, cât și de substanțe interzise.

În eveniment au fost implicate 2 autovehicule, respectiv un autoturism condus de un tânăr de 32 de ani, din municipiul Slatina și un autoturism condus de un bărbat de 52 de ani, din comuna Strejești. Șapte răniți au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Ulterior, pentru una dintre persoane a fost declarat decesul. Testarea șoferilor a indicat consumul de alcool și substanțe interzise pentru unul dintre ei.

,,Ambii conducători auto, implicați în eveniment, au fost testați cu aparatul etilotest, indicând o valoare negativă pentru bărbatul în vârstă de 52 de ani, respectiv o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru tânărul în vârstă de 32 de ani.
 De asemenea, tânărul a fost testat cu aparatul din dotare, iar în urma testării au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.,, arată IPJ Olt.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

FOTO/ Accident cu ȘAPTE victime la Grădinari | Realitatea Oltului



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list