Clubul Pensionarilor, reabilitat energetic de Primăria Slatina

Considerată o a doua casă pentru numeroși vârstnici slătineni care-i trec pragul zilnic pentru socializare și relaxare și a beneficia de diverse servicii sociale, clădirea Clubul Pensionarilor a fost cuprinsă de către administrația municipală într-un proiect de reabilitare energetică.

Printre clădirile publice din municipiul Slatina pentru care primăria vizează îmbunătăţirea eficienţei energetice cu fonduri europene se numără și Clubul Pensionarilor, ce funcționează pe strada Victoriei. Proiectul ,,Creșterea eficienței energetice a clădirii Clubul Pensionarilor, Municipiul Slatinaˮ are o valoare totală a investiției de 2 733 064,125 lei și va fi depus spre finanțare de către Primăria Slatina Municipiul în cadrul Programului Regional Sud-Vest Oltenia 2021-2027. Durata de realizare a investiției va fi de 6 luni (2 luni proiectare și 4 luni execuție), lucrările vizând: montare tâmplărie nouă, realizare termosistem, realizare tencuială decorativă, montare corpuri de iluminat cu led, montare sistem de panouri fotovoltaice (32 bucăți, 16kw), montare sistem ventilație cu recuperare de căldură.

Clubul Pensionarilor este gestionat de Direcția de Asistență Socială din subordinea primăriei, are sute de membri care beneficiază de consultanță administrativă, medicală, dar și de alternative relaxante de petrecere a timpului. Zilnic, peste 40 de vârstnici trec pragul clubului.



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list