Angajări în noul an la Uzina de țevi din Slatina

Noul an vine cu locuri de muncă pentru slătineni și locuitorii zonelor învecinate. Uzina de țevi din Slatina continuă seria angajărilor, având nevoie de personal pentru mai multe posturi. Cei interesați pot depune CV-ul pe adresa recrutare@artrom.com sau la sediul societății din str. Drăgănești, concursul fiind organizat sub forma unui interviu.

Se fac din nou angajări la una dintre cele mai mari companii de pe platforma industrială a Slatinei. Artrom Steel Tubes recrutează personal pentru posturi de: laminatoriști, sudori, finisori laminate, debitatori, mecanici, operatori producție. Anunțul de angajare se adresează celor care au calificare în ocupația cerută, disponibilitate pentru lucrul în trei schimburi și dorință de muncă.

,,Artrom Steel Tubes angajează pentru Uzina de Țevi din Slatina. Interviurile vor avea loc la sediul societății din Slatina, Str. Drăgănești, Nr. 30, în data de 15.01.2024, la o oră care va fi comunicată în timp util fiecărui candidat în parte. Pentru relații suplimentare cei interesați se pot adresa la Serviciul Resurse Umane, telefon: 0372.498.193 sau 0372.498.362.ˮ, anunță compania.

Una dintre cele mai mari producătoare de țevi din oțel fără sudură pentru aplicații industriale, companie siderurgică de top, Artrom oferă: bonuri de masă, prime de vacanță, decontarea costurilor de transport, asigurare privată de sănătate și alte beneficii.



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list