În zilele Crăciunului, polițiștii din Olt au avut sute de intervenții, au dat sute de amenzi și au reținut 76 de permise

Minivacanța de Crăciun nu a fost una liniștită pentru polițiștii olteni. Aceștia au avut câteva sute de intervenții, au aplicat amenzi la greu celor certați cu legea și au lăsat pietoni 76 de conducători auto.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au desfășurat în minivacanța din perioada Crăciunului activități specifice pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, prevenirea accidentelor rutiere şi depistarea conducătorilor auto care nu respectă normele privind circulația pe drumurile publice.

,,În această perioadă, poliţiştii au intervenit la 446 de solicitări, dintre acestea 358 fiind sesizate prin Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112. În cadrul activităţilor desfăşurate au fost aplicate aproximativ 450 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 170.000 de lei. Pentru neregulile constatate la regimul rutier, ca măsură complementară, polițiștii au reținut 76 de permise de conducere și au constatat 20 de infracţiuni la regimul siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.,, arată IPJ Olt.



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list