Slătineanca Diaconu, în Top 10 sportivi FRTM 2023

Sportivă de top la nivel național și european și în primii 50 de tenismeni ai lumii, slătineanca Adina Diaconu încheie și acest an cu rezultate notorii. Cele înregistrate cu echipa națională feminină de senioare o plasează pe locul 3 în Top 10 sportivi FRTM 2023.

Adina Diaconu, cea mai bună performanță a lotului României la WTT Contender Antalya | Realitatea Oltului

Adina Diaconu, CAMPIOANA probei de dublu la WTT Feeder Otocec, Slovenia | Realitatea Oltului

Diaconu este din nou vicecampioană europeană! Echipa României a câștigat medalia de argint în Suedia | Realitatea Oltului

Slătineanca Adina Diaconu, medalie de aur la Europene, alături ce celelalte componente ale Naționalei | Realitatea Oltului

Federația Română de Tenis de Masă a anunțat 𝐥𝐚𝐮𝐫𝐞𝐚𝐭̦𝐢𝐢 𝐚𝐧𝐮𝐥𝐮𝐢 𝟐𝟎𝟐𝟑. Printre sportivii care au adus prestigiu și au continuat să scrie istorie pentru tenisul de masă românesc se numără și slătineanca Adina Diaconu. Anul competițional 2023 a fost unul bun pentru sportiva noastră atât la probele individuale și de dublu, însă cele mai bune rezultate le-a înregistrat cu echipa. În Top 10 sportivi FRTM, Diaconu a urcat pe poziția a treia cu echipa națională feminină de senioare.

,,Elizabeta Samara, Bernadette Szocs, Andreea Dragoman, Adina Diaconu, Elena Zaharia și antrenorii Viorel Filimon, Mihaela Șteff au scris o nouă filă din istoria uneia dintre cele mai îndrăgite echipe din sportul românesc. În 2023 au fost la înălțime prin: 1 medalie de aur la Jocurile Europene, Polonia; 1 medalie de argint la Campionatele Europene pe Echipe Seniori,, transmite FRTM.



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list