Cei mai buni sportivi și antrenori ai județului, premiați de CJ Olt. Premiul cel mare se ridică la 8000 de lei

Consiliul Județean Olt continua să susțină excelența în domeniul sportive și va premia și pentru rezultatele din acest an sportivii și antrenorii care, prin munca lor dedicată, aduc prestigiu județului Olt atât în țară, cât și pe plan internațional. Regulamentul de acordare premii pentru sportivii și antrenorii care au obținut rezultate deosebite la Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale, Europene, Balcanice și Naționale – Sporturi Olimpice va fi supus aprobării consilierilor județeni în ședința CJ de mâine.

Recunoscând performanța la nivel național și internațional, CJ Olt răsplătește efortul depus și anul acesta de sportivii județului și antrenorii lor, oferind în același timp o încurajare suplimentară pentru atingerea de noi performanțe. Vor fi premiați cei cu rezultate deosebite la Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale, Europene, Balcanice și Naționale – Sporturi Olimpice. Acordarea premiilor va avea loc în municipiul Slatina, în cadrul unui eveniment festiv, pe baza situației transmise de către Direcția Județeană de Sport Olt.

Recompense se vor acorda sportivilor care au obținut următoarele rezultate: Locul I, II, III, IV, V la Jocurile Olimpice; Locul I, II, III, IV, V – sporturi olimpice, la Campionatele Mondiale, Europene și Balcanice; Locurile I, II, III – sporturi olimpice, la Campionatele Naționale.

Cuantumul premiilor va fi structurat astfel:

Potrivit regulamentului ce va fi supus aprobării aleșilor județeni în ședința CJ de mâine, 21 decembrie, în situația în care un sportiv sau antrenor a obținut mai multe rezultate deosebite la aceeași ramură sportivă concurând la una dintre competițiile sportive atât în echipă cât și individual, precum și în situația în care rezultatele sunt obținute la aceeași ramură sportivă atât la etapa națională cât și la etapa internațională, se va acorda un singur premiu, cel cu valoarea cea mai mare. În situația în care un sportiv obține rezultate deosebite la mai multe ramuri sportive, acesta va fi premiat pentru fiecare rezultat obținut. În situația în care un antrenor a coordonat mai mulți sportivi care au obținut performanțe deosebite atât la etapa/etapele națională/naționale cât și la etapa/etapele internațională/internaționale, se va acorda un singur premiu, cel cu valoarea cea mai mare.



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list