„Cupa Orașului Piatra-Olt” la box, o ediție de succes: peste 80 de sportivi în ring și 400 de spectatori

În acest week-end, orașul Piatra-Olt a găzduit prima ediției a Cupei orașului la box. Zeci de sportivi au urcat în ring, câștigător fiind Militaru Georgian Octav legitimat la Box Comtech Slatina. Invitat de onoare a fost multiplul campion mondial, european și vicecampion olimpic la box amator, Marian Simion, precum și fratele său Dorel Simion, sportivi care au rămas in istoria boxului cu performanțe incredibile.

Primăria Piatra-Olt, în colaborare cu Box Comtech Slatina, având avizul Federației Române de Box, a organizat sâmbăta și duminică, 9-10 decembrie, Cupa Orașului Piatra-Olt la box. Competiția a fost găzduită de Sala Sporturilor din Piatra-Olt, fiind una de nivel ridicat, cu participarea a 22 de cluburi și peste 80 de sportivi. Semifinala a avut loc sâmbătă, iar finala ieri.
„Cupa Orașului Piatra-Olt" la box s-a dovedit a fi o ediție de succes.
,,Peste 400 de spectatori au fost martorii a 40 de meciuri pline de suspans, într-o competiție ce a adunat 80 de sportivi, de la cluburi de box profesioniste din întreaga țară. A fost o onoare să-i avem alături pe campionii Gheorghe și Marian Simion, valoroșii pugiliști români, cărora le mulțumim pentru placheta și medalia oferite, în semn de recunoștință pentru promovarea acestui sport. Felicitări tuturor participanților! Fiecăruia i s-au acordat cupe, medalii și diplome de participare, în semn de recunoaștere a efortului depus.
Cu o astfel de prezență entuziastă, suntem determinați să continuăm tradiția și să organizăm câte o ediție în fiecare an. Mulțumim tuturor pentru sprijin și pasiunea pe care ați adus-o în ring!,, a transmis Nicușor Rada, primarul orașului.
Câștigătorul Cupei Orașului Piatra Olt este Militaru Georgian Octav, legitimat la Box Comtech Slatina, vicecampion al României- tineret 2023 și campion național cadeți 2021.


de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list