Angajări pe posturi de la stat în Olt, la: Voineasa, Gura Padinii, Izvoarele și Scărișoara

Noul an vine în Olt cu câteva angajări pe posturi de la stat. Vor organiza concursuri primăriile Voineasa, Gura Padinii și Izvoarele, dar și Școala Gimnazială Scărișoara.

Primăria Voineasa a scos la concurs un post de muncitor calificat – mecanic agricol la Serviciul public de administrare a domeniului public si privat. Candidații sunt așteptați să depună dosarele de concurs până pe data de 9 ianuarie 2024, proba scrisă fiind susținută pe 18 ianuarie, iar interviul pe 25 ianuarie. Ei trebuie să aibă: studii medii, atestare profesională, vechime de minimum 5 ani în muncă și permis de conducere categoria B.

Primăria Gura Padinii caută șofer pentru ocuparea unei funcții contractual vacante pe perioadă determinată de 12 luni în cadrul Proiectului finanțat prin POPAM – Punerea în valoare a zonei pescărești. Cei interesați trebuie să aibă studii medii și 1 an vechime în muncă. Data limita pentru depunerea dosarelor de participare la concurs este 4 ianuarie 2024. Proba scrisă va fi susținută pe 12 ianuarie, iar interviul pe 16 ianuarie.
Angajări se fac și la Primăria Izvoarele. Administrația publică organizează concurs pentru postul de consilier juridic Clasa I, grad profesional superior. Candidații trebuie să aibă studii superioare în domeniul științe juridice și vechime minimă în specialitatea studiilor 7 ani. Dosarele de concurs se deoun la primărie până pe data de 3 ianuarie. Proba scrisa a concursului va avea loc în data de 15 ianuarie, iar interviul a doua zi. Al doilea concurs organizat de Primăria Izvoarele pentru postul de referent, clasa III, grad asistent- Compartiment relații cu publicul, a fost anulat.

Un alt concurs este organizat la început de an de Școala Gimnazială Scărișoara, care are nevoie de un muncitor cu atribuții de șofer microbuz școlar. Candidații trebuie să dețină: permis de conducere categoriile B și D, atestat profesional pentru conducătorii auto care efectuează transport public de persoane, cunoștințe de mecanic auto, aviz psihologic de la un cabinet autorizat și vechime de cel puțin 5 ani. Proba scrisă se va susține pe 10 ianuarie, proba practică pe 12 ianuarie, iar interviul pe 15 ianuarie.



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list