Inspectoratul de Jandarmi Județean Olt a suplimentat efectivele la datorie în minivacanța de Crăciun

Jandarmii olteni vor fi alături de cetățeni, pe parcursul acestor zile libere prilejuite de sărbătoarea Nașterii Domnului, prin asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, dă asigurări IJJ Olt.

În contextul minivacanței din perioada 22 – 26 decembrie, la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, numărul efectivelor prezente în teren a fost suplimentat în această perioadă.

,,Jandarmii vor acorda o atenție deosebită locurilor aglomerate, pentru a preveni și combate săvârșirea faptelor antisociale. Totodată, verificarea cu strictețe a respectării legislației referitoare la regimul materialelor pirotehnice este unul dintre obiectivele prioritare la nivelul Jandarmeriei Olt. Reamintim că deținerea, comercializarea și folosirea neautorizată a oricăror astfel de materiale este interzisă. Suntem pregătiți să intervenim în cel mai scurt timp în sprijinul cetățenilor! Jandarmeria Olt vă urează Crăciun fericit și liniștit alături de cei dragi!,, transmite IJJ Olt.

Jandarmii recomandă cetățenilor:

  • Să evite implicarea în conflicte de orice natură;
  • Să solicite sprijin prin sistemul unic de urgenţă 112, în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale.


de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list