VIDEO/ Reținut pentru sechestrare, lovire, șantaj, viol și furt. Una din victime, de 18 ani, din Olt, înșelată prin metoda ”loverboy”

Polițiștii doljeni au reținut aseară, 8 decembrie, un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Vela, județul Dolj, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate, lovirea sau alte violențe, șantaj, viol și furt. Una dintre fetele pe care individul a reușit să le păcălească prin metoda "loverboy" este din județul Olt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anchetatorii au stabilit că individul reținut aseară ar fi stabilit o relație amoroasă cu două fete, pe care apoi le-a sechestrat, bătut și violat.

,,În fapt, tânărul este bănuit că în perioada noiembrie – decembrie 2023, folosindu-se de rețelele de socializare și prin aplicarea metodei "loverboy", ar fi stabilit relații de prietenie cu două tinere, una dintre acestea în vârstă de 20 de ani, din comuna Țuglui, jud Dolj, iar cea de-a doua de 18 ani, din comuna Spineni, județul Olt, inducându-le în eroare cu privire la situația sa materială și profesională. Ulterior, bănuitul, pentru a păstra controlul asupra victimelor, ar fi exercitat acțiuni fizice și psihice asupra acestora, inclusiv prin însușirea mijloacelor electronice se comunicare pe care acestea le dețineau. În cauză, sub directa coordonare a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, a fost fost desfășurat un complex de activități investigativ-operative, tânărul fiind identificat în cursul zilei de 08 decembrie, pe o stradă din municipiul Craiova, acesta fiind condus la audieri. În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat, a fost dispusă reținerea tânărului, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate, lovirea sau alte violențe, șantaj, viol și furt, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.,, arată IPJ Dolj.

În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul polițiștilor din cadrul mai multor structuri ale Inspectoratului de Poliție Județean Dolj și Inspectoratului de Poliție Județean Olt.de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list