Trafic OPRIT pe DEx12! Cozi kilometrice la Balș

Traficul este oprit de astăzi pe Drumul Expres Craiova-Pitești. Pe sensul Balș- Slatina se lucrează la repararea carosabilului, iar pe sensul Slatina- Balș se racordează tronsonul 3 Valea Mare- Colonești pe care urmează să fie deschisă circulația, astăzi urmând să fie inspectat de premierul Marcel Ciolacu și ministrul Sorin Grindeanu. Șoferii sunt atenționați că redirecționarea traficului prin orașul Balș duce la formarea de cozi kilometrice.

,,Astăzi, 19 decembrie 2023, până în jurul orei 18:00, traficul rutier este oprit pe DEx 12 (Drumul Expres Craiova-Pitești), între kilometrii 20 – 27, pe sensul de mers Balș – Slatina, județul Olt, pentru a permite efectuarea unor lucrări de reparații a suprafeței carosabile, circulația autovehiculelor urmând a fi deviată pe DN 65. De asemenea, rămâne în vigoare restricția impusă pe tronsonul kilometric 50-57, pentru racordarea tronsonului 2 la tronsonul 3.,, informează Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

Devierea circulației rutiere pe DN 65, prin orașul Balș, a readus coșmarul de trafic de care scăpase urbea odată cu realizarea variantei ocolitoare prin drumul expres. Potrivit participanților la trafic, care postează constant imagini pe paginile de socializare, se formează coloane de autovehicule pe mai mulți kilometri.

Săptămâna aceasta va fi deschisă circulația și pe tronsonul 3 al DEx12, între Valea Mare- Colonești. DETALII:

Încă 32km de drum expres în Olt, la final. Ultima inspecție astăzi, 1000 de muncitori mobilizați | Realitatea Oltului



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list