A curs cu amenzi în trafic și permise reținute în Olt și în acest week-end

Ca la fiecare sfârșit de săptămână, și în perioada 9-10 decembrie polițiștii olteni au organizat acțiuni pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de siguranță rutieră și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Iar numărul celor care au fost depistați încălcând legislația și punându-i în pericol pe ceilalți participanți la trafic nu a fost unul mic.

Oamenii legii au acționat pe drumurile Oltului în week-end pentru prevenirea faptelor de violență, depistarea conducătorilor auto care nu respectă normele privind circulația pe drumurile publice, acționându-se preponderent pentru depistarea conducătorilor auto care conduc sub influența alcoolului sau a altor substanțe psihoactive și a celor care nu respectă regimul legal de viteză.

,,În această perioadă, poliţiştii au intervenit la 129 de solicitări, dintre acestea 95 fiind sesizate prin Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112. În cadrul activităţilor desfăşurate au fost aplicate 278 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 120.000 de lei. Pentru neregulile constatate la regimul rutier, ca măsură complementară, polițiștii au reținut 31 de permise de conducere, dintre acestea 18 au fost reținute pentru depășirea vitezei legale cu mai mult de 50 de km/h, 1 pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, iar 12 pentru alte abateri la regimul rutier.,, arată IPJ Olt.

De asemenea, au fost reținute 13 certificate de înmatriculare pentru conducerea unor autovehicule având defecțiuni tehnice sau pentru neîndeplinirea unor obligații legale, fiind constatate și 6 infracțiuni la regimul rutier.de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list