Jandarmeria Olt: Nu au fost înregistrate incidente majore la nivelul județului, în minivacanța de Crăciun

Minivacanța de Crăciun s-a încheiat în județul Olt fără evenimente deosebite, raportrează IJJ Olt. În perioada 23 – 26 decembrie, jandarmii olteni s-au aflat la datorie pentru ca evenimentele publice prilejuite de Sărbătoarea Nașterii Domnului să se desfășoare în condiții de siguranță.

Efectivele de jandarmi au acționat zilnic pe raza județului Olt atât independent, cât și în cooperare cu celelalte structuri teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne pentru menținerea ordinii și siguranței publice, precum și pentru prevenirea și combaterea oricăror fapte care aduc atingere normelor de conviețuire socială.

,,În această perioadă nu au fost înregistrate incidente majore la nivelul județului nostru, fapt pentru care le mulțumim tuturor celor care au ales să petreacă aceste zile de sărbătoare în mod responsabil, respectând recomandările noastre. În cadrul misiunilor executate în minivacanța de Crăciun, au fost constatate în comun, cu Poliția, 6 infracțiuni cu 5 autori, iar în mod independent au fost aplicate un număr de 4 sancțiuni contravenționale, în valoare de 1800 de lei, pentru fapte prevăzute de Legea 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.,, anunță maior Simona Floricel, purtătorul de cuvânt al IJJ Olt.

Jandarmii rămân în continuare la datorie pentru îndeplinirea atribuțiilor cu responsabilitate, asigurând ordinea și liniștea publică, fiind permanent alături de cetățeni, pentru siguranța acestora.



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list