Circa 200 de polițiști, mobilizați zilnic în Olt în perioada sfârșitului de an

În contextul minivacanței din perioada 30 decembrie 2023 – 2 ianuarie 2024, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Olt acționează cu efective sporite pentru ca trecerea dintre ani să se desfășoare în liniște și siguranță.

În perioada Anului Nou, zilnic, aproximativ 200 de poliţişti din cadrul structurilor de ordine publică, rutieră, investigații criminale, Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, dar și din cadrul altor structuri de poliție, vor acționa și vor desfășura activități specifice, în sistem integrat, împreună cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, în vederea asigurării unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică, precum și pentru prevenirea oricăror situații de risc.

,,Peste 50 de patrule de siguranță publică vor acționa, zilnic, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale. De asemenea, pentru fluidizarea traficului rutier şi prevenirea producerii unor evenimente grave, poliţiştii rutieri vor acţiona pe drumurile publice, din întreg județul Olt, fiind folosite aparatele radar, aparatele etilotest precum și aparatele Drug Test, în vederea depistării șoferilor care încalcă regulile de circulație.,, transmite IPJ Olt.

Dacă alegeți să petreceți trecerea dintre ani în altă locație, oamenii legii vă reamintesc să circulaţi cu viteză adaptată condiţiilor din trafic, iar pentru un plus de siguranţă în mers să măriţi distanţa dintre vehicule!
Totodată, IPJ Olt atrage atenția asupra pericolului pe care îl pot reprezenta articolele pirotehnice.



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list