Anul 2024 începe cu trei cursuri gratuite pentru șomerii din Olt

Oltenii aflați în căutarea unui loc de muncă ori care doresc să se (re)califice profesional în meserii căutate pe piața muncii au posibilitatea de a urma cursurile de formare organizate de AJOFM Olt. Anul 2024 debutează cu 3 programe de formare profesională.

La nivel judeţean, în luna ianuarie 2024 Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt va organiza 3 programe de formare profesională pentru 42 persoane aflate în căutarea unui loc de muncă. Principalele meserii\ocupații pentru care se vor organiza cursuri gratuite pentru șomeri sunt: competențe digitale de utilizare a tehnologiei informației ca instrument de învățare și cunoatere – 14 persoane, manichiurist – 14 persoane, ospătar(chelner) – 14 persoane.

,,Serviciile de formare profesională sunt gratuite pentru şomerii indemnizaţi şi neindemnizaţi înregistraţi în evidenţa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, iar persoanele care realizează venituri pot urma aceste programe de formare profesională suportând contravaloarea lor.  Pentru detalii, cei interesaţi se pot adresa Compartimentului Formare Profesională din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, str. Dinu Lipatti, nr.28, tel.0249/413099.,, transmite AJOFM Olt.



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list