Reabilitarea DJ 546, ce tranzitează 10 localități între Dăneasa-Slatina-Verguleasa, a fost finalizată

Consiliul Județean Olt anunță finalizarea uneia dintre cele mai mari lucrări de infrastructură derulate în ultimii ani privind drumurile județene. Aproape 60 de km de drum, ce tranzitează zece localități între Dăneasa- Verguleasa au fost reabilitați cu fonduri europene.

Aproape 60 de km de drum judeţean pe porţiunea Dăneasa (intersecţie DN6)- Slatina (intersecţie DN65)- Verguleasa (intersecţie DN67B) au fost modernizați cu fonduri europene. Valoarea proiectului se ridică la peste 129 milioane lei.

,,Astăzi a avut loc recepția lucrărilor pe drumul județean DJ 546, cea mai importantă investiție în infrastructura rutieră finanțată în cadrul Programului Operațional Regional. Drumul tranzitează 10 localități (Dăneasa, Drăgănești-Olt, Mărunței, Coteana, Brebeni, Valea Mare, Slatina, Curtișoara, Teslui, Verguleasa,) pe o lungime de 58,367 km, contribuind la modernizarea a 200 de km de drum județean cu peste 100 milioane euro, fonduri nerambursabile, atrase, în acest exercițiu financiar, de către Consiliul Județean Olt,, anunță administrația județului.

Modernizarea DJ 546 a vizat reabilitarea carosabilului pe o lungime de 59,864km, trotuare de 55.555mp, amplasarea a 5130mp de parapeţi de siguranţă, platformă de cântărire auto, staţii de autobuz, 158 aerisitoare de gaz şi 60 bucăţi guri de scurgere.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list