Femeie DECEDATĂ în liftul BLOCAT la Spitalul Județean Slatina

Sâmbătă dimineață, o femeie a decedat într-un lift la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Pacienta era dusă pentru intubare la Terapie Intensivă, moment în care liftul s-a blocat între etajele 4 și 5.

La Slatina a fost demarată o anchetă după ce o pacientă a Spitalului Județean de Urgență a decedat în lift. Femeia, din Curtișoara, era transportată de la etajul 5, secția Neurologie, la etajul 2 la Terapie Intensivă pentru a fi intubată. Liftul s-a blocat între etajele 4 și 5.

,,La data de 18 decembrie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin adresă, de către Spitalul Județean de Urgență Slatina cu privire la faptul că, la data de 16 decembrie a.c., în jurul orei 08:05, o femeie de 81 de ani, din județul Olt, care se afla internată la unitatea spitalicească, ar fi decedat într-unul din lifturile spitalului, care s-ar fi blocat. În cauză, se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând a fi întocmite acte procedurale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.,, transmite IPJ Olt.
Blocați în lift cu pacienta au rămas și un doctor și trei asistente. Personalul medical au efectuat femeii manevre de resuscitare, fără rezultat însă. Deblocarea liftului s-a făcut după aproape o oră.


de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list