Fonduri suplimentate pentru sănătatea oltenilor. De azi se pot face din nou analize gratuite asiguraților

Sistemul de sănătate din județul Olt a primit fonduri suplimentare pentru acoperirea serviciilor acestei luni. Bani au ajuns la spitale, cabinete, clinici și laboratoare.

Casa de Asigurări de Sănătate Olt anunță că i s-a repartizat bugetul pentru luna decembrie necesar pentru acordarea serviciilor medicale și medicamentelor cu și fără contribuție personală.

,,Fondul alocat pentru asistența medicală de specialitate paraclinică a fost suplimentat cu 2.329.610 lei, astfel că începând cu data de 13.12.2023 asigurații care au nevoie să efectueze analize medicale se pot prezenta la orice laborator aflat în relație contractuală cu Casa de Asigurări de Sănătate Olt pentru efectuarea acestora. Și celelalte domenii de asistență medicală au mai primit fonduri în urma acestei suplimentări.

Astfel, suma alocată pentru acordarea medicamentelor cu și fără contribuție personală a fost suplimentată cu 11.926.000 lei, asistența medicală pentru specialitățile clinice cu 1.207.010 lei iar pentru îngrijiri medicale la domiciliu s-au mai alocat 50.750 lei.

Spitalelor din județ le-a revenit suma de 10.900.440 lei iar medicilor stomatologi 135.800 lei.,, transmite CAS Olt.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list