Razie cu efective mărite pe drumurile din zonele Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt

În noaptea de  sâmbătă spre duminică, 9/10 decembrie, polițiștii olteni au acționat cu efective mărite pe drumurile din zonele Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt.

20 de polițiști rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost angrenați sâmbătă seara, în intervalul orar 18:00 – 02:00, într-o acțiune- blitz. Vizate au fost  drumurile publice din localitățile Caracal, Corabia, Drăgănești-Olt și comunele limitrofe ale acestora, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.
,,Acțiunea a vizat depistarea conducătorilor auto care nu respectă normele privind circulația pe drumurile publice, acționându-se cu preponderență pentru depistarea conducătorilor auto care conduc sub influența alcoolului sau a altor substanțe psihoactive. Pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 34 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 8.000 de lei, conform Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, republicată, cu modificările și completările ulterioare. Ca măsură complementară a abaterilor constatate, polițiștii au reținut 4 permise de conducere și 5 certificate de înmatriculare, fiind constatată și o infracțiune la regimul rutier.,, arată IPJ Olt.

Oamenii legii atenționează șoferii că astfel de activități vor continua și în perioada următoare pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere și creșterea gradului de disciplină rutieră.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list