”Școala Altfel”, la… Senat pentru elevii Școlii ”Magheru” Caracal. Deputatul Chesnoiu le-a fost ghid

În cadrul Săptămânii "Școala Altfel", elevii și profesorii Școlii Gimnaziale "Gheorghe Magheru" din Caracal au avut parte de o altfel de lecție, oferită de deputatul de Olt Adrian Chesnoiu. Caracalenii au vizitat Palatul Parlamentului, avându-l drept ghid pe parlamentarul social-democrat.

O vizită educativă, în care au învățat despre unica autoritate legiuitoare a României chiar din locul în care senatorii și deputații promovează interesele poporului a fost făcută ieri la clădirea impozantă ce ocupă în locul 1 în lume la capitolul clădiri administrative de către elevi și cadre didactice de la Școala Magheru Caracal. Ghid le-a fost deputatul de Olt Adrian Chesnoiu, care s-a bucurat să-i aibă oaspeți pe olteni.

#td_uid_1_658155bee5559 .td-doubleSlider-2 .td-item1 { background: url(https://ift.tt/5VdvKET) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_658155bee5559 .td-doubleSlider-2 .td-item2 { background: url(https://ift.tt/41mLopi) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_658155bee5559 .td-doubleSlider-2 .td-item3 { background: url(https://ift.tt/VEerJki) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_658155bee5559 .td-doubleSlider-2 .td-item4 { background: url(https://ift.tt/q4ztTVb) 0 0 no-repeat; }

,,Educația reprezintă cel mai important pariu pe care noi, românii, nu trebuie să îl pierdem. Orice inițiativă, investiție sau proiect educațional merită atenția noastră a tuturor. Anul acesta bugetul aprobat de Guvern pentru 2024 și care se află în dezbatere parlamentară creează noi oportunități pentru sistemul de învățământ. Personal, am fost și rămân partizanul necondiționat al dezvoltării învățământului. Întâlnirea cu elevii are darul de a te încărca pozitiv. Mirarea lor la vederea Palatului Parlamentului, zâmbetele și entuziasmul copilăresc, curiozitatea față de dialogul spontan pornit cu ei și nu în ultimul rând, inocența lor, parcă "pierduți" pe holurile impunătoare ale Palatului Parlamentului m-au ajutat să mă întorc pentru o clipă în copilăria mea, în perioada studiilor gimnaziale de la Caracal. Felicit inițiativa domnului director Iulian-Ninel Nicolae și a doamnelor profesoare Laura Greceanu, ⁠Cristina Nițu și Cristina Nicolăiță pentru acest frumos cadou primit în prag de sărbători!,, a transmis deputatul Chesnoiu.



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list