Caracalenii decorează împreună brazii, pe cartiere. Sute de copii, surprinși aseară de Moș Crăciun în HCC

Cea mai mare bucurie pentru copii în perioada Sărbătorilor de Iarnă este cea a venirii Moșului cu daruri. Pentru a se asigura că Moș Crăciun ajunge la toți copiii din localitate, primarul Ion Doldurea l-a invitat mai devreme în municipiul Caracal și îl însoțește personal prin mai multe cartiere. O altă bucurie făcută caracalenilor de toate vârstele este participarea la decorarea bradului cartierului

Moș Crăciun a ajuns deja în municipiul Caracal cu daruri pentru cei mici. Însoțit de către primarul Ion Doldurea, Moșul a pornit mai întâi să-i viziteze pe copii la ei în cartiere. Bucuroși să-l întâlnească au fost nu numai cei mici, ci și părinți ori bunici. La atmosfera de sărbătoare a contribuit administrația municipală care s-a asigurat că din fiecare cartier nu lipsesc bradul împodobit și aranjamentele specifice Sărbătorilor de Iarnă.

,,Continuăm tradiția și anul acesta ne întâlnim în cartiere la decorarea brazilor de Crăciun. Copiii noștri sunt cei mai cuminți, așa că Moșul nu îi poate ocoli! Peste 600 de copii strânși în jurul bradului din HCC au primit aseară cadouri împărțite de mesagerii Moșului. Trăim împreună bucuria sărbătorilor de iarnă.,, a transmis Primăria Caracal.

Călătoria lui Moș Crăciun prin Caracal va continua în fiecare cartier.



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list