Porți Deschise și Târg de Crăciun la Liceul ,,Ioniță Asanˮ Caracal

Aniversând recent 135 de ani de la înființare, Liceul Teoretic ,,Ioniță Asanˮ Caracal întâmpină Sărbătorile cu două evenimente importante: Zilele Porților Deschise și Târgul de Crăciun, organizate simultan.

Pe 18 și 19 decembrie, Liceul Teoretic I. Asan din Caracal își deschide porțile viitorilor elevi. Cei care doresc să afle mai multe detalii despre unitatea de învățământ în vederea înscrierii în anul școlar viitor, sunt așteptați să treacă pragul liceului, să-l viziteze și să cunoască oferta educațională, cadre didactice, actuali elevi.

Respectând tradiția și profitând și de vizita oaspeților ce le pot deveni viitori colegi, elevii liceului au pregătit pentru primele zile din săptămâna viitoare Târgul de Crăciun. Produsele vor fi puse în vânzare în scop nobil, acțiunea fiind găzduită în sala de sport, începând cu ora 12.00.

Liceul caracalean se poate mândri cu 135 de ani de învățământ, fiind înființat în 1888 sub denumirea de Gimnaziul Clasic de Băieți ..Ioniță Asanˮ. Printre personalitățile care s-au format la această școală se numără: Virgil Carianopol, Marius Bunescu, Radu Șerban, Ion Potopin, Neda Marinescu, Gheorghe Teodorescu.



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list