O pugilistă, cea mai bună sportivă a Oltului în 2023. Clasamentul celor mai buni sportivi din județ la probele olimpice

O fată din satul Reșca al comunei Dobrosloveni, campioana Europei la box și deținătoarea Cupei Națiunilor la box (Serbia) este cea mai bună sportivă a județului Olt în acest an. Direcţia Judeţeană pentru Sport Olt a întocmit clasamentul celor mai buni sportivi la nivel de judeţ în 2023.

Despre pugilista campioană:

Mihaela Bădescu, din satul oltean Reșca, este CAMPIOANĂ EUROPEANĂ la box | Realitatea Oltului

Cupa Națiunilor feminine a ajuns într-un sat din Olt. Mihaela Bădescu, cea mai bună sportivă a turneului din Serbia de la categoria tineret | Realitatea Oltului

Ca la fiecare final de an, și în sport se trage linie și se numără performanțele. Iar Oltul are cu ce se mândri. DJTS a făcut public clasamentul celor mai buni sportivi ai Oltului la probele olimpice în anul 2023.

,,Finalul de an este perioada în care se culeg roadele unui an întreg de muncă şi sacrificii în care sportivii au depus eforturi considerabile pentru a ajunge sau pentru a se menţine în top. Ca de obicei, la final de an şi Direcţia Judeţeană pentru Sport Olt a întocmit clasamentul celor mai buni sportivi la nivel de judeţ în anul în curs. Şi de această dată, au fost realizate două clasamente separate, unul pentru sporturile olimpice şi unul pentru sporturile neolimpice.,, anunță DJTS Olt.
În ceea ce priveşte clasamentul celor mai buni sportivi la probele olimpice, în 2023, Bodescu Mihaela ( box- Clubul ACS Prietenia Caracal ) este cel mai bun sportiv al judeţului Olt – 65 puncte .
Pe locul 2, în acest an se află atleta Matyus Emma Maria, legitimată a secţiei de atletism din cadrul CSM Slatina- 59 puncte
Locul 3 este ocupat de sportivul secției de box de la CSM Slatina, Tudoroiu Arun Nicu – 55 puncte;
Locul 4 – Ali Gean ( lupte)- 54 puncte;
Locul 5 – Lungu Iulian ( lupte) 37 puncte;
Locul 6 – Jifcu Andreea ( tenis de masă )- 36 puncte;
Locul 7 – Andrei Daria (handball )- 30puncte;
Locul 8 – Stancu Florin ( Lupte )- 29 puncte;
Locul 9 – Șerban Marius ( atletism )- 25 puncte;
Locul 10-Ioniță Geani ( lupte ) -24 puncte;
Locul 10 –Crișu Florin ( lupte )-24 puncte.


de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list