Victima accidentului rutier este primarul comunei Grădinari

Șase persoane au ajuns noaptea trecută la spital în urma unui accident produs de un tânăr beat și drogat. Una dintre victime a decedat. Este vorba de primarul comunei Grădinari, Mihai Ioana. Cinci dintre victime se întorceau acasă de la dializă.

Șoferii sub influența alcoolului și al drogurilor provoacă noi tragedii pe drumurile din județ. ultima a avut loc seara trecută, pe drumul național 64, pe raza comunei strjești. O autospecială care transporta spre casă cinci persoane care fuseseră la dializă a fost lovită în plin de autoturismul condus de un slătinean de 32 de ani. Potrivit polițiștilor, tânărul era și beat dar și drogat. Atât pacienții dializați cât și șoferul vinovat au ajuns la spital. La urt timp, unul dintre pacienți care se aflase pe scaunul din drapta șoferului autospecialei medicale a murrit la spital. Este vorba de primarul comunei Grădinari, Mihai Ioana, în vârstă de 61 de ani.

În cauză a fost deschis un dosar penal. Împotriva șoferului vinovat, deocamdată, nu au fost dispuse măsuri legale.de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list