Detalii despre crima de la Slătioara. Bărbatul care și-a decapitat prietenul de pahar a fost reținut

Comunitatea din Slătioara a fost ieri zguduită de o faptă teribilă, comisă într-o locuință socială a primăriei, pe fondul consumului de alcool. Un bărbat și-a ucis prieteul de pahar, apoi l-a decapitat cu un topor și i-a tăiat o mână, aruncând capul și antebrațul într-un WC. Anchetatorii au stabilit cum s-a produs fapta și l-au reținut pe criminal.

Alte detalii și VIDEO de la locul faptei:

VIDEO Crimă la Slătioara: Bărbat DECAPITAT cu un topor. Capul i-a fost aruncat în WC, antebrațul într-o grădină | Realitatea Oltului

Ieri, în zi sfântă,  angajata unui supermarket din comuna Slătioara, jud. Olt, a anunțat poliția că în spatele magazinului, într-l locuință, a observat cadavrul unui bărbat, dezbrăcat, ce prezintă urme de violenţă. Femeia verificase dacă spusele unui client sunt adevărate, acesta relatând că un prieten de-al său l-ar fi decapitat pe altul.

Lucrătorii de poliţie din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, au investigat fapta și au descoperit într-o locuinţă socială aparţinând primăriei localităţii, cadavrul unui bărbat decapitat, cu detaşarea braţului drept, prezentând multiple echimoze şi plăgi contuze la nivelul toracelui.

,,La o distanţă de 15 metri, într-o hazna, a fost găsit capul şi braţul cadavrului cu multiple urme de violenţă. Cadavrul a fost identificat în persoana numitului S.M., în vârstă de 50 de ani, din comuna Slătioara, jud. Olt. În urma investigaţiilor efectuate s-a stabilit că în ziua de 05.12.2023, victima a consumat alcool cu numitul I.T. de 70 de ani, după care s-au deplasat la locuinţa acestuia din urmă, aparţinând primăriei, iar aici a izbucnit un conflict fizic între ei. I.T. a luat un topor cu care i-a aplicat victimei multiple lovituri la nivelul capului şi toracelui, provocând-i decesul. Ulterior, autorul a încercat să se debaraseze de cadavru, sens în care i-a secţionat cu lama toporului capul la nivel cervical, precum şi braţul drept pe care le-a aruncat într-o hazna aflată în apropiere.

În urma efectuării necropsiei cadavrului s-a constat că moartea numitului S.M. a fost violentă şi a fost cauzată de un politraumatism cranio-cerebral grav (fractură craniană cu înfundare, hemoragie şi contuzie cerebrală)şi traumatism toracic grav (fracturi de stern, costale bilaterale). Leziunile tanatogeneratoare s-au putut produce în condiţiile unei heteroagresiuni, prin lovire cu corpuri dure, posibil topor şi compresiune între planuri dure.

Decapitarea cadavrului şi detaşarea membrului superior drept s-au putut produce cel mai probabil postmortem.,, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

Criminalul a fost reținut pentru comiterea infracţiunii de omor calificat şi profanare de cadavre sau morminte.

În cursul zilei de astăzi, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt vor solicita judecătorului de drepturi şi libertăţi arestarea preventivă a inculpatului pentru o durată de 30 zile.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list