Proba de aptitudini la limba engleză, la două licee din Olt, pentru admiterea în clasa a IX-a bilingv

Elevii de clasa a VIII-a care doresc să fie admiși la liceu la clase cu predare în regim bilingv vor susține peste două săptămâni proba de aptitudini. În județul Olt, două licee au locuri pentru ocuparea cărora absolvenții de gimnaziu trebuie să fie declarați admiși la proba de aptitudini pentru a putea opta la admitere la aceste clase.

O parte dintre elevii de clasa a VIII-a vor intra curând în emoțiile examenelor de care depinde admiterea la liceu. Este vorba despre cei care susțin probele de aptitudini. În Olt se susțin probe pentru profil pedagogic, arte vizuale, sportiv și bilingv. Inspectoratul Școlar Județean Olt a anunțat data evaluărilor la cele două licee cu locuri în regim bilingv -limba engleză pentru anul școlar 2024- 2025.

,,Proba de verificare a cunoștințelor de limba engleză pentru admiterea în clasele a IX-a cu predare a unei limbi moderne în regim bilingv din cadrul admiterii în învățământul liceal, pentru anul școlar 2024-2025, se va desfășura în două centre județene: Colegiul Național „Radu Greceanu" Slatina și Liceul Teoretic „Ioniță Asan" Caracal, în data de 21.05.2024, ora 9.00.,, a anunțat IȘJ Olt.

Probele de aptitudini de limba engleză sunt scrise și orale.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list