Competiție caritabilă de semimaraton și cros sâmbătă, în Caracal: „Romanați Trail Run 2024”

Sâmbătă, 11 mai, cu scopul de a atragere cât mai mulți copii, tineri, adulți către practicarea de activități sportive, Primăria Municipiului Caracal, Clubul Rotary Caracal și Fundația Județeană pentru Tineret Olt organizează Maratonul ,,Romanați Trail Run", ediția a III-a. Și în acest an competiția este una caritabilă, alergătorii contribuind astfel pentru crearea unor condiții propice pentru educația și integrarea socială a copiilor din municipiul Caracal.  Startul se va da în Parcul ,,Constantin Poroineanu".

Iubitorii de mișcare sunt așteptați să participe la concursul de alergare ,,Romanați Trail Run", ediția a III-a, organizat pe data de 11 mai. Evenimentul este unul caritabil, concurenții trebuind să achite o taxă de 75 de lei. Traseele COMPETIŢIEI au următoarele distanțe:
– Semimaraton: 22,9 km , comun pentru femei şi bărbaţi;
– Cros – 11 km
– Cros 5 km.

PENTRU ÎNSCRIERE accesează link:

https://register.42km.ro/events/view…

,,Traseele de Semimaraton și Cros 10 K vor avea startul în Parcul Constantin Poroineanu, zona Monumentului 1848, urmând aleea Bibian pe partea dreaptă, pe lângă Clubul Sportiv Școlar, până la Intrarea Stadion, ieșire în Strada Ștrandului, traversare PE TRECEREA DE PIETONI, urcare pe baraj și parcurgerea acestuia spre dreapta până la cursul Bălții Gologan, continuarea pe partea dreaptă a cursului Bălții Gologan până în zona Canalului mare de irigații. De aici traseul de Cros 11 K se îndreaptă către barajul Bălții Liiceni și se întoarce către sosire pe cursul Băltii Gologan. Cursa de Semimaraton continuă pe lângă principalele canale de irigații spre Gara CFR Grozăvești, până în preajma gării, după care traseul deviază în stânga pe drum agricol către Sat Grozăvești, traversare pe strada Islazului peste DC 150 până la brațul al doilea al Bălții Drăghiceni, urmărirea cursului apei pe partea dreaptă a văii până la Barajul Băltii Drăghiceni, (intersectarea DC 140, str Iazului). În continuare traseul urmează partea dreaptă a Bălții Liiceni până la Baraj și intersecția cu DC 150, după care traseul urmărește cursul Bălții Gologan, pe lângă stane, până la barajul de la Stadion, intrarea în parc pe Aleea Bibian și parcurgerea acesteia pe partea dreaptă până la zona de SOSIRE (Monument 1848).
Cursa de Cros 5 K se va desfășura în interiorul parcului Constantin Poroineanu, cu ora de start 10.15,, anunță organizatorii.
Evenimentul de alergare destinat Copiilor, se va desfășura tot în interiorul Parcului Constantin Poroineanu la aceeași dată, 11 mai.

Categoriile pentru semimaraton sunt :
•18-29 ani masculin , 18-29 ani feminin
•30-39 ani masculin, 30-39 ani feminin
•40-49 ani masculin, 40-49 ani feminin
•50-59 ani masculin, 50-59 ani feminin
•60+ masculin, 60+ feminin
Categoriile pentru ambele probe de CROS sunt :
•16-29 ani masculin , 16-29 ani feminin
•30-39 ani masculin, 30-39 ani feminin
•40-49 ani masculin, 40-49 ani feminin
•50-59 ani masculin, 50-59 ani feminin
•60+ masculin, 60+ femininde pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list