Sediul DGASPC Olt se MUTĂ temporar în clădirea fostului Liceu Agricol de la Strehareți

Veche de aproape cinci decenii, clădirea în care funcționează sediul administrativ al DGASPC Olt, pe strada Drăgănești, va intra în reabilitare. Activitatea va fi mutată temporar, de săptămâna viitoare, în clădirea fostului Liceu Agricol „Carol I", de la Strehareţi. Beneficiarii serviciilor instituției pot utiliza pentru a ajunge la sediul provizoriu transportul în comun, autobuzele Loctrans circulând până în zonă pe Lina 3.

Sediul Direcţiei Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt va fi cuprins în ample investiții de modernizare. Pe timpul lucrărilor, DGASPC Olt va funcţiona în spaţiile clădirii principale a fostului Colegiu Agricol „Carol I", de la Strehareţi.

„Direcția Generală de Asistență Socială si Protecţia Copilului Olt informează publicul că, începând cu data de 11 decembrie 2023, își va desfășura activitatea în incinta Colegiului Național Agricol 'Carol I' Slatina, strada Strehareți, nr. 150. Clădirea în care funcționează în prezent Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt din Slatina, strada Drăgănești, nr. 7, va intra în proces de reabilitare. Vă informăm că, în zilele lucrătoare se poate folosi Linia 3 a autobuzelor SC Loctrans SA pentru a ajunge la noul punct de lucru", a anunțat instituția.

Clădirea construită în anul 1976, din cărămidă, este cuprinsă și în planurile Consiliului Județean Olt, în subordinea căruia funcționează instituția, privind reabilitarea cu fonduri PNRR. În acest sens au fost accesate 2,5 milioane euro pentru anveloparea clădirii, schimbarea tâmplăriei, reabilitarea sistemelor de apă, de canalizare și de electricitate, dotarea spațiilor și amplasarea a două stații de încărcare electrică.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list