Moș Nicolae dă startul Sărbătorilor de Iarnă la Scornicești. Iluminatul festiv, aprins mâine seară

Orașul Scornicești va da startul oficial al Sărbătorilor de Iarnă pe 6 decembrie, odată cu prăznuirea Sfântului Ierarh Nicolae. Administrația locală îi invită pe localnici să se bucure de atmosfera de sărbătoare împreună.

Moș Nicolae va aduce în orașul Scornicești atmosfera de basm a Sărbătorilor de Iarnă. Primăria a anunțat deschiderea iluminatului festiv și a invitat deopotrivă copii și adulți să se bucure împreună de acest moment.

,,Păstrând tradiția din ultimii ani, miercuri – 6 decembrie 2023, spre seară, alături de reprezentanții Primăriei și cei din Consiliul Local Scornicești, vom da startul oficial al minunatelor și mult-așteptatelor sărbători de iarnă, odată cu aprindere instalațiilor festive din parcul amenajat în fața instituției, dar și în restul localității noastre. 
În acest sens, începând cu ora 18:00, vă așteptăm în număr cât mai mare să ne bucurăm împreună de aceste momente magice pentru care am pregătit, ca de fiecare dată, numeroase surprize pentru cei mici, dar și cei mari, deopotrivă! Vă mulțumesc și vă aștept cu mare drag!,, este invitația lansată d eprimarul Daniel Tudor.


de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list