A decedat și bărbatul din Osica de Sus prins sub casa dărâmată de explozia centralei termice

Bărbatul rănit în urma exploziei de la Osica de Sus și transportat la CPU Caracal, conștient, politraumatizat, a decedat două ore mai târziu la SJU Slatina, unde a fost transferat. Dacă femeia cu care se afla în casa ce s-a dărâmat peste ei a decedat pe loc, bărbatul fusese surprins parțial de dărâmături la nivelul membrelor inferioare.

Un bărbat și o femeie și-au pierdut astăzi viața, casa din comuna Osica de Sus dărâmându-se peste ei în urma exploziei produse la centrala termică. Femeia, în vârstă de 62 de ani, din municipiul București și bărbatul în vârstă de 72 de ani, din comuna Osica de Sus, au fost extrași de către pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, femeia fiind decedată. Bărbatul a ajuns la spital, însă două ore mai târziu a decedat.

,,Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, ucidere din culpă și distrugere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul,, transmite Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Centrală EXPLODATĂ la Osica de Sus. Două persoane sub dărâmături, una decedată | Realitatea Oltului



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list