Imagini de pe tronsonul 1 Craiova- Balș al Drumului expres

Se lucrează de zor pe Tronsonul 1 al DEx12- Craiova- Balș. Autoritățile estimează deschiderea circulației până la sfârșitul acestui an.

DRDP Craiova a prezentat astăzi imagini live de pe Tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova- Pitești (Craiova- intrare orașul Balș) realizat de constructorul turc Ozaltin.

,,Antreprenorul este mobilizat pe toată lungimea acestui tronson și execută toate lucrările necesare finalizării acestui contract în termenii prevăzuți. La această dată procentul este de 33,85%, procent din contractul de finalizare a lucrărilor.ˮ, a anunțat DRDP Craiova

Tronsonul 1 însumează 17,70 km de drum expres între Craiova și Balș, cu 15 poduri și pasaje, 2 noduri rutiere (Nodul de la intersecția cu Centura de Nord Craiova și seminodul rutier de la km 1+400) și o parcare de scurtă durată stânga/dreapta.

Autoritățile au anunțat că circulația va fi deschisă până la sfârșitul acestui an (2024), cu cel puțin 6 luni mai devreme decât prevede termenul contractual (vara lui 2025). Constructpr este asocierea de Antreprenori români și turci (Ozaltin Insaat- Strade Bauunternehmung SRL – Visio Construction SRL).

Pe DEx12, circulația este deschisă pe 2 tronsoane din cele 4, ambele traversând județul Olt de la Balș la Colonești, care însumează 71,6 km din totalul de 121 km.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list