Expo Flora, peste două săptămâni la Slatina. Explozie de mireasmă, culoare şi frumuseţe în Parcul Tineretului

Slatina își va deschide porțile peste circa două săptămâni de zile celei mai frumoase și parfumate manifestări a anului: Expo Flora. Evenimentul mult -așteptat va avea loc în Parcul Tineretului și va reuni zeci de producători și comercianți de flori, arbuști, articole de ceramică și grădinărit.

Va fi din nou explozie de mireasmă, culoare şi frumuseţe la Slatina. Cea de-a XXVIII-a ediție a manifestării „Expo-Flora" organizată de Primăria Municipiului Slatina va avea loc în perioada 23 – 26 mai. Zeci de comercianți vor fi prezenți în Parcul Tineretului, cu standuri pe Aleea Eroilor: florari, producători de artizanat și hand made, precum și cu produse de panificație, cozonaci și Kurtos Kalacs.

Astfel, de joi până duminică inclusiv, iubitorii de frumos vor fi întâmpinați cu flori din toate speciile expuse spre vânzare, răsaduri, bulbi, articole de ceramică, articole de grădinărit, obiecte de artizanat, produse hand-made și multe alte produse. Administrația municipală a pregătit pentru acest an și surprize muzicale.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list