S-a dat startul înscrierilor la concursul “Slatina City Run”

Primăria Slatina a dat, de astăzi, startul înscrierilor la concursul "Slatina City Run", ce se va desfășura pe data de 19 mai. Participarea este gratuită.

Municipiul Slatina va găzdui și în acest an evenimentul de promovare a mișcării sportive „Slatina City Run". Sunt așteptați să se înscrie înscrie toți amatorii de cros și cursa de 18 km, 350 fiind numărul maxim de alergători. Nu vor lipsi premiile în bani. Startul înscrierilor a fost dat astăzi.

,,Anunțăm o nouă ediție a evenimentului sportiv "Slatina City Run", unde iubitorii de mișcare sunt așteptați să ia startul plini de adrenalină, emoție, curiozitate, dar și cu o imensă bucurie pentru probele concursului de alergat. Aleargă și descoperă municipiul Slatina într-o atmosferă plăcută fie la cros 6 km, fie îți pui la încercare abilitățile de alergător la cursa de 18 km, noi te așteptăm cu plăcere indiferent de proba la care vrei să participi. Cum ziua cursei se apropie cu pași repezi, este timpul să te înscrii online accesând următorul link: https://racetime.ro/events/102/register, participarea fiind gratuită (FĂRĂ TAXĂ).,, anunță Primăria Slatina.

O nouă ediție „Slatina City Run", pe 19 mai. Ce premii va oferi anul acesta primăria | Realitatea Oltului

Numărul locurilor este limitat la 250 participanți pentru proba de cros și 100 participanți pentru cursa de 18 km.  Înscrierea participanţilor se face prin înregistrare online, de către persoanele cu vârste peste 18 ani, până la data de 13 mai inclusiv.

Traseul competiției

Startul va fi de pe str. Aleea Eroilor din parcul Tineretului. Se va continua deplasarea la dreapta pe langă parcarea din dreptul McDonald`s pe str. Tunari. Ajunşi la sensul giratoriu, se va face la stânga pe bld. A. I. Cuza, spre Poliția Circulației şi se va continua până la intersecţia cu str. Primăverii, după care se va face la dreapta. Se va continua pe str. Primăverii şi se va traversa intersecţia cu str. Crişan(Piata Zahana), până la următoarea intersecţie cu str. Cornişei, unde se va face la stânga pe str. Cornişei. La intersecţia cu zona A.C.R. se va face la dreapta, pe lângă Spitalul Judeţean de Urgenţă pe bld. Nicolae Titulescu, până la trecerea de pietoni din faţa Spitalului Judeţean, unde alergătorii se vor întoarce până la intersecţia din zona A.C.R. cu str. Libertăţii. Se va face la dreapta pe str. Libertăţii, iar la intersecţia cu Poşta (bld. A.I. Cuza) se va continua deplasarea în dreapta către magazinul Winmarkt. Acolo va fi un punct de ocolire şi se va întoarce pe bld. A. I. Cuza, pe sensul de mers către Consiliul Județean Olt. Deplasarea va continua până la sensul giratoriu de la Casa de Cultură a Tineretului, unde se va alerga pe a treia ieşire(stânga la intrarea în sensul giratoriu, apoi dreapta la ieșirea pe strada de lângă Casa de Cultură a Tineretului) din sensul giratoriu pe bld. A.I. Cuza, se continuă spre gară până la sensul giratoriu unde se va alerga la dreapta PE TROTUAR (pe lângă biserica Sf. Trei Ierarhi) către Aleea Eroilor în dreapta către zona de Start/Finish.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list