O nouă imagine în fața Prefecturii Olt. Lecție de administrație și implicare predată de primarul Moț și subprefectul Floreanu

Imaginea degradată a zonei din fața Prefecturii Olt, aflată în administrarea instituției prefectului ocupat cu tik-tok-uri și nu cu probleme administrative, este înfrumusețată în aceste zile grație implicării primarului Emil Moț și subprefectului Cosmin Floreanu. Curățenia de primăvară în municipiul Slatina a pornit din această zonă, iar astăzi aspectul a suferit îmbunătățiri vizibile.

Incapabil de a se ocupa de problemele administrative din sarcina reprezentantului Guvernului în teritoriu, pe care le-a ignorat fiind prea ocupat cu inventarea de minciuni și manipulări prin filmulețe pe pagini de socializare în speranța că va deveni primar, prefectul Mario de Mezzo a apelat tot la minciuni atunci când i s-a arătat că nici măcar de zona din fața instituției nu este în stare să se ocupe. Acesta a declarat că a solicitat fonduri fără rezultat, arătând că se va ocupa…. când va fi primar. În replică, subprefectul Floreanu l-a făcut mincinos, motivându-și acuzația.

,,Prefectul minte! În încercarea de a-și acoperi incompetența administrării propriei instituții, prefectul de Olt denatureză adevărul. În cele ce urmează, în calitate de subprefect al Instituției Prefectului județului Olt, voi demonta toate afirmațiile sale politicianiste și lipsite de temei, care ne demonstreză că minte și are carențe crase de cunoaștere a abc-ului administrativ: În cele șapte luni de când a fost numit prefect al județului, nu a avut în atenție modernizarea platoului din fața prefecturii, neexistând nicio solicitare din partea instituției pe care vremelnic o reprezintă, către Ministerul Afacerilor Interne de obținere a fondurilor necesare reabilitării locului în care se desfășoară ceremonii oficiale de celebrare a Zilei Drapelului sau Zilei Imnului. Bugetul anului 2024 este eminamente propria creație, acesta fiind gândit 100% pe baza "priceperii" sale administrative, unde iarăși n-a prevăzut astfel de fonduri. De asemenea, subliniind încă odată carențele sale administrative, reiterez faptul că legea nu permite Primăriei Municipiului Slatina să facă investiții într-o zonă care nu-i aparține și care se află în administrarea exclusivă a Prefecturii.,, a declarat subprefectul Floreanu.

După ce a pornit curățenia de primăvară din fața Prefecturii (acțiunile de măturat, spălat și întreținere a căilor publice -carosabil și trotuare, precum și salubrizarea spațiilor verzi, parcurilor și aleilor)  arătând că până la aprobarea fondurilor de reabilitare un bun gospodar poate schimba aspectul prin implicare, primarul Emil Moț a oferit o mână de ajutor subprefectului Cosmin Floreanu, aducând primăvara și în această zonă importantă a municipiului.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list