Ofertă de muncă în Malta pentru șoferi de taxi. Cu cât sunt plătiți

Angajatori din mai multe state recrutează în această perioadă angajați din România, prin intermediul Serviciului Eures. Una dintre ofertele de muncă este pentru șoferi de taxi în Malta.

Românii care doresc să muncească peste hotare au astăzi o ofertă de 273 de joburi în mai multe state din Spațiul Economic European. Printre ele și una pentru șoferi de taxi, venită din partea unui angajator maltez.

Sunt recrutați 20 de șoferi pentru servicii de taximetrie, angajatorul cerând experiență ca și șofer de taxi, permis de conducere categoria B, limba engleză fluent. Salariul oferit este inițial între 1.400 € și 1.500 € brut/lună, durata contractului fiind nedeterminată.

Oltenii interesați pot aplica la ofertă până pe data de 29 martie, în acest sens solicitând lămuriri și îndrumare de la consilierul Eures al Agenției județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt ori prin depunerea unui cv model europass în limba engleză însoțit de scrisoare de intenție la următoarele adrese : ramaian.mitrica.cs@anofm.gov.ro și eures.recruitment.jobsplus@gov.mt cu mențiunea la subiect că se aplică pentru „Cab Driver" cu nr. de referință 405047.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list